Tuesday, May 5, 2020

Happy Scrap 05 05 2020

Cześć!
Zapraszam na moją pierwszą inspirację dla Happy Scrap!

Moja siostra ma niedługo swoją rocznicę ślubu i stemple od Happy Scrap wydały mi się idealne na tą okazję. Do pracy tak de facto wykorzystałam aż trzy zestawy stempli od Happy Scrap:
ROMANTIC WEDDING - Celebration
WISHES - Hello
FLOWER GARDEN - Eustoma

Wpierw odbiłam stemple tuszem do embossingu na gorąco i użyłam srebrnego pudru do detali aby stworzyż tło kartki. Dodałam także kilka kropek markerem do embossingu.
Pokolorowałam także stempelem Pary Młodej markerami alkoholowymi oraz wykorzystałam sentencję "JUST FOR YOU" z zestawu stempli WISHES - Hello.

Pozdrawiam serdecznie, 
Ania

* * *

Hello!
It is my sister's wedding anniversary very soon so I thought that it would be perfect for a little gift to make a card using the Happy Scrap stamps. To make it, I used 3 sets of stamps:
ROMANTIC WEDDING - Celebration
WISHES - Hello
FLOWER GARDEN - Eustoma
Firstly I stamped Eustoma flower stamp using an embossing ink and a super fine silver embossing powder which made the background for my project. I also added a few dots using an embossing pen.
I colored the image of the freshly wedded Bride and Groom using alcohol markers and I used the "JUST FOR YOU" sentence from the WISHES - Hello stamp set.

Best greetings, 
Ania

 #happyscrapeu #clearstamps #clearstamp #happystampseu








4 comments: